Minecraft – Leydi ve Kaplan Bulmaca Haritası

0
91 Kez

“Leydi ve Kaplan” a hoş geldiniz.
Bu harita, 4 gruba ayrılmış 12 benzersiz bulmaca ile mantıksal mantığa meydan okumakla yükümlüdür. Her bulmacada 2 veya daha fazla kapı arasında seçim yapılmaktadır. Her kapıda bir açıklama ve bir açıklama var. Gilbert, yardımcınız size işaretleri nasıl yorumlayacağınızı söyleyecektir.
Her seviyede, doğru kapıyı seçerek özgürlüğünü kazanmaya çalışan farklı Minecraft Youtuber olarak oynuyorsunuz. Her durumda, Leydi ile birlikte kapıdan geçmeye çalışacaksın, bunu yapmazsan, bir Kaplan tarafından yeneceksin.
Başarısızlığınızın her biri toplanır ve Kral denemelerin her gününden sonra kaç kez başarısız olduğunu bilir.

Leydi ve Kaplan Bulmaca Haritasıdır.

Minecraft Sürümü : 1.11.2/Harita Sürümü: 1.0

Harita Nasıl Yüklenir ? 
Başlat’a basın Çalıştır yazın ve Çalıştırı açın. Ardından %appdata%\.minecraft\yazarak Minecraft’ın kurulu olduğu dizine gidin. Daha sonra orada bulunan saves klasörüne indirdiğiniz haritayı Klasör şeklinde atın. Ardından oyuna giriş yapın ve yeni oyuna başlayın. Harita seçim bölümünde yeni attığınız haritayı seçip oynamaya başlayın. Videolu anlatım içintıklayın

Yapımcılar:BROZZIEST

Dosya Özellikleri:Zip /1 MB
Dosyayı İndir
Paylaş
Kcmedia'da Çalışmaktayım. Oyun Modları Paylaşım sitelerimize hergün düzenli olarak Mod eklemekteyim. Okulu bıraktım , I Love Wordpress (*_*)

CEVAP VER